Balzamični kis 1 SILVER MEDAL CUBICA 250 ml, Giusti

Code: GIU140A
Novo v
18,49 €
Na zalogi na spletu (>5 pcs)

Zaradi tradicionalnega recepta in skrbnega staranja je ta kis kot VIP-vstopnica v svet okusov - z vsako jedjo boste v središču pozornosti.

  • visokokakovosten balzamični kis iz italijanske Modene, ki daje jedem pristen italijanski okus
  • idealno za aromatiziranje solat, marinad, omak in prelivov, saj izboljša njihov okus
  • brez glutena in živalskih sestavin, primeren za vegetarijance in vegane - zagotavlja široko razpoložljivost za različne prehranske želje

Detailed information

Product detailed description

Glavne prednosti:

  • visokokakovosten balzamični kis iz italijanske Modene, ki daje jedem pristen italijanski okus
  • vsestranske sestavine - primerne za hladno in kuhanje
  • idealno za aromatiziranje solat, marinad, omak in prelivov, saj izboljša njihov okus
  • lahka tekstura z bogato aromo in prijetno zaokroženo balzamično kislino, ki izboljša okus različnih jedi
  • sveže in začinjene note dodajo jedem kompleksnost in globino
  • brez glutena in živalskih sestavin, primeren za vegetarijance in vegane - zagotavlja široko razpoložljivost za različne prehranske želje
  • tradicionalni proizvodni postopek zagotavlja visoko kakovost in pristen okus
  • brez umetnih dodatkov in konzervansov, ki zagotavljajo čistost in naravnost izdelka
  • elegantna embalaža v 250 ml steklenici CUBICA, ki je primerna tudi za darilo
  • zaradi dolgega roka uporabnosti je ta kis vedno pri roki za različne kulinarične poskuse
  • družinska tradicija od leta 1605 zagotavlja skrb in ljubezen do obrti, ki se odražata v vsaki kapljici

Dodatne informacije:

  • prostornina: 250 ml
  • sestava: starani vinski kis, mošt iz kuhanega grozdja
  • staranje: v francoskih hrastovih sodih, imenovanih Grands Tonneaux, iz leta 1900

Additional parameters

Category: Olivna olja
Weight: 0.62 kg
Material: Steklo
Zmogljivost: 0,25 I
Vrsta izdelka: Začimbe
Margin: C
K překladu: CZ AUTO
Proizvajalec: Giusti

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: