Ekološki italijanski česen, 70 g, zrnca, Mill & Mortar

Code: MM12275
8,49 €
Na zalogi na spletu (1 pcs)

So vaše jedi okusne, vendar se vam zdi, da jim še vedno manjka nekaj, kar bi jih naredilo popolne? Mill & Mortar...

  • okus posušenega česna je manj oster kot okus svežega česna, vendar ga lahko uporabljate enako
  • posušen česen v zrncih nadomesti svež česen v razmerju 1:4 in močno podaljša rok trajanja
  • certificirano ekološko - sestavine so pridelane brez uporabe pesticidov, kemičnih gnojil ali gensko spremenjenih organizmov

Detailed information

Product detailed description

Glavne prednosti:

  • okus posušenega česna je manj oster kot okus svežega česna, vendar ga lahko uporabljate enako
  • nabrani česen se posuši na soncu na tleh, preden se prenese v notranjost, kjer se očisti, olupi in nareže, nato pa se 36-38 ur suši na nizki temperaturi
  • suhi česen ima rahlo pečen okus, zaradi česar je še posebej okusen
  • ni vam ga treba lupiti, rezati ali umivati
  • posušen česen v zrncih nadomesti svež česen v razmerju 1:4 in močno podaljša rok trajanja
  • česen je koristen tudi za zdravje - vsebuje antioksidante, vitamine in minerale, ki lahko prispevajo k zdravju srca, imunskemu sistemu in splošnemu dobremu počutju
  • certificirano ekološko - sestavine so pridelane brez uporabe pesticidov, kemičnih gnojil ali gensko spremenjenih organizmov
  • ste lahko prepričani, da uživate le zdrave in okolju prijazne sestavine
  • elegantna in hermetično zaprta embalaža, ki ščiti vsebino in ohranja njeno svežino - začimbe bodo ostale polne okusa in arome ter pripravljene za uporabo, kadar koli jih boste potrebovali

Dodatne informacije:

  • sestavine: zrnca italijanskega česna* (* = ekološki)
  • neto teža: 70 g
  • izvor: EU
  • certificiranje: DK-ØKO-100
  • shranjevanje: hranite v suhem, temnem in nepredušnem prostoru

Additional parameters

Category: Poper & začimbe
Weight: 0.122 kg
Material: Kovina
Število kosov v kompletu: 1 ks
Vrsta izdelka: Začimbe
Margin: C
K překladu: CZ AUTO

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: