Noži

Kako izbrati kratek nož: izčrpen vodnik

Kadar morate olupiti jabolko, sesekljati zelišča ali natančno obdelati meso, je dolgo rezilo kuhinjs...

Brusilniki, brusilniki in brusilni kamni: kako izbrati pravo orodje

Ali ste vedeli, da pravilno nabrušen nož lahko prihranite do 50 % časa za pripravo obrokov? Ne samo...

Nož za bodala - majhen, velik pomočnik za številna opravila

Natančen, oster in večnamenski. To je nabodalo, ki lahko poleg nabadanja mesa, za katerega je bilo u...

Nož za pršut: zakaj ga imeti?

Ali res potrebujete poseben nož za pršut ali lahko zadostujete s tistim, ki ga imate pri roki? Če im...

Kako izbrati mesarski nož za popolno rezbarjenje

Mesarski nož je brezkompromisno orodje za trdo delo. Meso reže s kirurško natančnostjo, brez oklevan...

Noži za rezanje in rezanje: vodnik za izbiro

Natančno in enostavno rezanje mesa in rib - to je namen, zaradi katerega so bili ustvarjeni noži za ...

Nož za sir: zakaj ga imeti?

Mehki se lepijo, trdi drobijo, nekateri pa zahtevajo veliko sile - rezanje sira z običajnim nožem je...

Sekači za meso - moč in natančnost v enem

Pri rezanju mesa in sekljanju kosti navaden nož ni dovolj, zato pride prav sekač. Njegovo široko in ...

Nož za lupljenje: nepogrešljiv pri obdelavi sadja in zelenjave

Brez odpadkov, zdrsa in obremenjevanja rok - tako se dela z nožem za lupljenje. Zasnovan je tako, da...

Nož za filetiranje - natančno orodje za popolno rezbarjenje

Nož za filetiranje je nepogrešljivo orodje za vse, ki se ponašajo z natančnim in učinkovitim delom z...