Ponev za palačinke TITANIUM NOWO, 26 cm, za indukcijo, titan, WOLL
Code: WL226ILRelated products
Product detailed description
Pomembno! Kuhanje v kuhinjski posodi WOLL je kot umetnost, ki vas bo ob pravilni izvedbi nagradila z najboljšimi deli. WOLL Zato preberite navodila za njihovo pravilno uporabo, ki jih najdete na koncu tega opisa. ↓↓↓
Vrhunske titanove ponve z nelepljivo površinoTitanium Nowo nemške blagovne znamke WOLL so v zadnjih petnajstih letih postale klasika na svetovnih trgih. Serija združuje ročno izdelane vrhunske visokotehnološke materiale s sodobnimi proizvodnimi tehnikami in premišljeno zasnovo, kar zagotavlja odlične rezultate kuhanja. Njegovo visoko kakovost je že dokazal čas. Ne zaman je v imenu podjetja Nowo zapisano ime njegovega ustanovitelja Norberta Wolla.
Masivne ponve Titanium Nowo so idealne za zdravo in energijsko učinkovito kuhanje z malo ali nič maščobe. Površina, utrjena s titanom, se ponaša z zelo dobrimi nelepljivimi lastnostmi in je tudi zelo odporna na praske. Ponev je enostavna za čiščenje in brez težav prenese pranje v pomivalnem stroju ali uporabo, na primer, kovinskih kuhinjskih pripomočkov.
Za udoben oprijem poskrbi ergonomski ročaj iz umetne mase s protizdrsnim držalom za palec in luknjo za obešanje. Podporni del ročaja je vlit v odlitek posode. Sestavljajo enotno celoto, ki zagotavlja varno prileganje. Druga prednost serije Titanium Nowo je popolna porazdelitev in akumulacija toplote. Ponev lahko uporabljate na vseh vrstah ogrevanja, vključno z indukcijo, tudi za peko v pečici do 250 °C.
Serija Titanium na novo
- Premium titanove ponve za vsakodnevno uporabo, patentirana proizvodnja
- Ročno ulit, en kos za večjo mehansko in toplotno odpornost
- Združujejo obrtniško znanje z inovativnimi tehnologijami
- Trdna, dimenzijsko stabilna, zaradi svoje kakovosti primerna za profesionalne kuharje
- Izjemno odporna površina brez prijema za zdravo kuhanje brez maščob
- Kaljeno, odporno na praske, izdelano brez PFOA
- Zaradi visoke površinske odpornosti lahko uporabljate tudi kovinske kuhinjske pripomočke
- Za pripravo občutljivih živil in cvrtje pri visokih temperaturah
- Približno 9 mm debela feromagnetna jeklena podlaga, izdelana posebej za WOLL
- Popolna porazdelitev in akumulacija toplote, prenos toplote po celotni površini
- Prihrani do 1/3 energije v primerjavi s tradicionalnimi ponvami iz nerjavečega jekla
- Za vse vire toplote, idealno za indukcijsko kuhalno ploščo
- Ojačani robovi za večjo odpornost proti udarcem
- Zasnovan za enostavno nalivanje brez kapljanja
- Ročaji iz toplotno odpornega sintetičnega materiala, primerni za peko v pečici
- Zelo enostaven za čiščenje, primeren za pomivanje v pomivalnem stroju
Uporabljene tehnologije in materiali
WOLL profesionalni izdelki iz litine predstavljajo izdelke "Made in Germany", izdelane z najvišjo kakovostjo izdelave. To se nenehno spremlja tudi med proizvodnim procesom. Tehnologije, ki jih uporablja podjetje WOLL, so tudi okolju prijazne, saj imajo nizke emisije ogljikovega dioksida. Vsa posoda WOLL iz visokokakovostne kultivirane aluminijeve zlitine je ulita ročno, kar jo razlikuje od običajne anonimne tovarniške proizvodnje. Počasno ročno litje preprečuje nastanek zračnih žepov, ki zmanjšujejo kakovost materiala.
Na nastali aluminijasti odlitek se nanese še več plasti za večjo nelepljivost in vzdržljivost posode. Pred tem pa je njegova površina večkrat peskana. V naslednjem koraku se telo ponve ali lonca utrdi s titanovimi delci in žge s plazemsko šobo pri ekstremnih temperaturah nad 20.000 °C. Tako so posode dimenzijsko stabilne in odporne proti mehanskim poškodbam. Druga plast ščiti material pred korozijo, tretja plast pa zagotavlja odlične lastnosti proti sprijemanju. Zadnji utrjeni vrhnji sloj je nelepljiv, utrjen z delci titana. Zaradi svojih izjemnih lastnosti je zaščiten s proizvodno skrivnostjo. Edinstvena metoda izdelave indukcijske plošče iz feromagnetnega jekla zagotavlja ravno dno ter hitro in enakomerno segrevanje ponve brez izgub toplote.
Zaradi posebnega postopka izdelave je visokokakovostna neprijemljiva površina odporna na pranje v pomivalnem stroju ali celo uporabo kovinskih kuhinjskih pripomočkov (za daljšo življenjsko dobo vaše posode priporočamo uporabo nežnejših lesenih ali silikonskih pripomočkov.) Posebej utrjena neprijemljiva površina WOLL je dokazano zdrava za kuhanje z malo ali nič maščobe. Je varen in ne vsebuje PFOA. Tako nastale jedi so bogate z vitamini. Zaradi toplotne odpornosti do 250 °C ni primeren le za občutljivo hrano, temveč tudi za cvrtje pri visokih temperaturah. Posoda Titanium Nowo zelo dobro prenaša tudi temperaturne udarce in jo je mogoče hitro segreti tudi brez uporabe maščobe. Zaradi odličnih lastnosti, ki se ne prijemajo, je posodo zelo enostavno očistiti.
Navodila o pravilni uporabi pripomočkov, ki jih najdete na spletni strani WOLL WOLL
Posoda WOLL-Profi-Guss se zelo hitro segreje, zato je pomembno, da pri cvrtju vzdržujete ustrezno temperaturo.
Pri cvrtju ali pečenju na maščobi ali olju posodo WOLL-Profi-Guss temeljito segrejte:
- Prazno posodo WOLL-Profi-Guss na kratko segrejte na najvišjo stopnjo. Kakovostno dno se zelo hitro in enakomerno segreje.
- Pravočasno znižajte temperaturo na želeno in dodajte maščobo ali olje ter sestavine za peko.
- Preizkus s kuhalnico: če želite preveriti, ali ima maščoba ali olje pravo temperaturo, držite suh ročaj lesene kuhalnice v maščobi. Če se okoli njega naredijo majhni mehurčki, je maščoba dovolj vroča. Ne smete začeti kaditi iz maščobe, ker potem začne goreti.
Posoda WOLL-Profi-Guss je zaradi svoje visokokakovostne neprijemljive površine popolnoma primerna tudi za kuhanje mesa, na primer brez maščobe:
- Pri cvrtju mesa brez maščobe segrevajte posodo WOLL-Profi-Guss približno 2 1⁄2 minute na najvišji nastavitvi. Preverite, ali je ponev pravilno segreta: z mokrim prstom v ponev spustite nekaj kapljic vode - če kapljice "plešejo" na dnu, je ponev na pravi temperaturi; če takoj izginejo, je WOLL-Profi-Guss že preveč vroča.
- Tako lahko zmanjšate dovod toplote za približno tretjino.
- Meso mora biti pred kuhanjem sobne temperature.
- Meso položite v posodo WOLL-Profi-Guss - sprva se bo meso nekoliko prijelo.
- Ko se rahlo odlepi od dna, ga obrnite in ocvrite z druge strani.
- Nato meso pecite ali pecite, dokler ne doseže želene stopnje mesnatosti. Krvava: meso se ob pritisku ne upira; srednje pekoča: rahlo se upira; pekoča: meso se ob pritisku komaj upogne.
- Po peki pustite meso približno 5 minut počivati v pečici pri 90 °C.
Additional parameters
Category: | Ponve za tanke palačinke |
---|---|
Weight: | 1.18 kg |
Material: | Titanium |
Število kosov v kompletu: | 1 ks |
Vrsta izdelka: | Ponev za palačinke |
Informacije o izdelku: | Primerno za indukcijski štedilnik |
Kolekcija: | WOLL Titanium Nowo Induction |
Margin: | D |
Velikost: | 26 cm |
K překladu: | CZ AUTO |
Proizvajalec: | WOLL |
Margin-category: | A |
Be the first who will post an article to this item!