Kamen za pico 420/480, Outdoorchef

Code: ODCH1821194
Akce Sticker
59,11 € –10 %
Kamen za pico 420/480, Outdoorchef
59,11 € –10 % 53 €
Na zalogi na spletu (1 pcs)

S tem kamnom za pico spremenite svoj žar v pravo kamnito peč. Pripravite lahko pico kot v Italiji, pa tudi brioš, focaccia in še veliko več. Prednost umetnega kamna je njegova toplotna odpornost, saj v nasprotju z naravnim kamnom nima mikroskopskih razpok, zato brez težav prenese večkratne temperaturne spremembe. V žaru P-420 si lahko omislite tudi kamnito pečico! Puhasto pico s hrustljavo skorjico lahko pripravite kjer koli na poti. Zaradi svoje porozne strukture kamen za pico absorbira vlago iz testa, rezultat pa je čudovita hrustljava skorja, ne le za pico.

Detailed information

Product detailed description

S tem kamnom za pico spremenite svoj žar v pravo kamnito peč. Pripravite lahko pico kot v Italiji, pa tudi brioš, focaccia in še veliko več. Prednost umetnega kamna je njegova toplotna odpornost, saj v nasprotju z naravnim kamnom nima mikroskopskih razpok, zato brez težav prenese večkratne temperaturne spremembe. V žaru P-420 si lahko omislite tudi kamnito pečico! Puhasto pico s hrustljavo skorjico lahko pripravite kjer koli na poti. Zaradi svoje porozne strukture kamen za pico absorbira vlago iz testa, rezultat pa je čudovita hrustljava skorja, ne le za pico.

Glavne prednosti:

  • Kamen za pico za pico, brioš, focaccia in druge dobrote
  • Za hrustljavo skorjico
  • Umetni kamen je ognjevzdržen
  • Odpornost na ponavljajoče se temperaturne spremembe
  • Primerno za potovanja

Specifikacije:

  • Material: umetni kamen (sestava Si, Mg, Al)
  • Barva: bela
  • Dimenzije: V 2 cm x V 32,5 x Š 37,5 cm, Ø: 32,5 cm
  • Teža: 2,7 kg

Additional parameters

Category: Posode za žar
Weight: 3.27 kg
Barva: Bela
Material: Umetni kamen
Število kosov v kompletu: 1 ks
Vrsta izdelka: Dodatki za žar
Margin: D
Velikost: 33 cm
K překladu: CZ AUTO
Proizvajalec: Outdoorchef
Margin-category: C

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: