Ponev za praženje CHOC EXTREME, 24 cm, nelepljiva, ročaj iz nerjavečega jekla, de Buyer

Code: DB830424
Akce Sticker
Brand: de Buyer
182 € –19 %
Ponev za praženje CHOC EXTREME, 24 cm, nelepljiva, ročaj iz nerjavečega jekla, de Buyer
182 € –19 % 146 €
Na zalogi na spletu (>5 pcs)

Ponev Choc EXTREME z nelepljivo prevleko je izdelana iz litega aluminija, ki ima odlično toplotno prevodnost. Opremljeni so z visokokakovostno površino, ki se ne prijema in za katero je zagotovljeno, da ne vsebuje PFOA. Površina je izjemno trda, primerna za počasno kuhanje občutljivih jedi, kot so ribe, jajca, palačinke itd. Ponev Choc EXTREME je primerna za vse vire ogrevanja, tudi za indukcijo. Uporabite jih lahko za peko v pečici. Enostavno čiščenje, priporočljivo je ročno pranje.

Detailed information

Product detailed description

Ponev Choc EXTREME z nelepljivo prevleko je izdelana iz litega aluminija, ki ima odlično toplotno prevodnost. Opremljeni so z visokokakovostno površino, ki se ne prijema in za katero je zagotovljeno, da ne vsebuje PFOA. Površina je izjemno trda, primerna za počasno kuhanje občutljivih jedi, kot so ribe, jajca, palačinke itd. Ponev Choc EXTREME je primerna za vse vire ogrevanja, tudi za indukcijo. Uporabite jih lahko za peko v pečici. Enostavno čiščenje, priporočljivo je ročno pranje.

Na kratko o ponvah Choc EXTREME:

  • Izdelano iz litega aluminija
  • Visokokakovostna neprijemljiva površina brez PFOA
  • Izjemno trda površina, dolga življenjska doba
  • 7 mm debelo magnetno dno
  • Ergonomski ročaj iz litega nerjavečega jekla
  • Primerno za vse vire toplote, vključno z indukcijo
  • Idealno za dušenje, segrevanje in nežno cvrtje občutljivih jedi, kot so ribe ali palačinke

Additional parameters

Category: Ponve za praženje
Weight: 1.39 kg
Material: Aluminij
Število kosov v kompletu: 1 ks
Vrsta izdelka: Ponev za praženje
Informacije o izdelku: Primerno za indukcijski štedilnik
Kolekcija: de Buyer Choc EXTREME
Margin: D
Velikost: 24 cm
K překladu: CZ AUTO
Proizvajalec: de Buyer
Margin-category: A

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: