Nož za izkoščevanje CLASSIC, 18 cm, Wüsthof

Code: WU1030103818
Akce Sticker
Brand: WÜSTHOF
104 € –9 %
Nož za izkoščevanje CLASSIC, 18 cm, Wüsthof
104 € –9 % 94 €
Na zalogi na spletu (5 pcs)

Za natančno filetiranje rib, divjadi in mesa. Edinstvena, prilagodljiva oblika rezila je uporabna tako v kuhinji kot tudi na prostem v ribiškem in lovskem okolju. Nož je del serije Classic, v kateri so noži izdelano iz enega kosa kakovostnega jekla v lahki zasnovi, zaradi česar je rezilo prožnejše in zmanjšuje utrujenost pri rezanju. Vsako rezilo je lasersko nadzorovano in izjemno ostro. Noži so opremljeni z ergonomsko oblikovanim ročajem s tremi zakovicami. Zaradi higienskih razlogov med ročajem in jeklom ni vrzeli.

Detailed information

Product detailed description

Za natančno filetiranje rib, divjadi in mesa. Edinstvena, prilagodljiva oblika rezila je uporabna tako v kuhinji kot tudi na prostem v ribiškem in lovskem okolju. Nož je del serije Classic, v kateri so noži izdelano iz enega kosa kakovostnega jekla v lahki zasnovi, zaradi česar je rezilo prožnejše in zmanjšuje utrujenost pri rezanju. Vsako rezilo je lasersko nadzorovano in izjemno ostro. Noži so opremljeni z ergonomsko oblikovanim ročajem s tremi zakovicami. Zaradi higienskih razlogov med ročajem in jeklom ni vrzeli.

Specifikacije:

  • Praktičen nož za filetiranje rib, divjadi in mesa
  • Serija Classic
  • Nož je skovan iz enega kosa vrhunskega jekla
  • Rezilo je posebej kaljeno na 58° Rockwella
  • Lahka zasnova
  • Rezilo je lasersko krmiljeno
  • Ergonomsko oblikovan ročaj s tremi zakovicami
  • Popolnoma se prilega roki
  • Optimalno uravnotežen
  • Higienski
  • Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju
  • Dolžina rezila: 18 cm

Additional parameters

Category: Noži za izkoščevanje
Weight: 0.15 kg
Barva: Črna
Material: Nerjaveče jeklo
Dolžina rezila: 18 cm
Število kosov v kompletu: 1 ks
Vrsta izdelka: Nož za rezanj
Informacije o izdelku: Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju
Margin: D
Velikost: 18 cm
K překladu: CZ AUTO
Proizvajalec: WÜSTHOF
Margin-category: B

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: