odpocet
5 dneh
6 urah
21 minutah
10 sekundah

Noži za izkoščevanje

Prikaži filtre
Prikaži filtre
Razvrsti po
15 izdelki skupaj
Nož za izkoščevanje CLASSIC, 16 cm, Wüsthof
106 €
WU4603
Nož za izkoščevanje FOUR STAR, 14 cm, Zwilling
72,01 €
ZW31086141
Nož za izkoščevanje CLASSIC IKON CREME, 14 cm, Wüsthof
127 €
WU46160
Nož za izkoščevanje SANDVIK GREEN NORTHERN SUN, 16,5 cm, Dellinger
64,13 €
DNGRKH169
Nož za izkoščevanje TRIGONO, 20 cm, srebrna, nerjaveče jeklo, Stelton SN353
Nož za izkoščevanje, 15 cm, Victorinox
24,19 €
VN5666315
217256 vykostovaci nuz german black samurai 14 cm cerna dellinger
Novo v
23,08 €
DNGRKH274
Nož za razrezovanje GO FOR GOLD, 21 cm, F.DICK
106 €
FDCK814562180
Nož za izkoščevanje CLASSIC, 10 cm, Wüsthof
95 €
WU4601
Nož za izkoščevanje CLASSIC, 14 cm, Wüsthof
95 €
WU4602
Nož za lupljenje PINK SPIRIT, 9 cm, roza, F.DICK
50,58 €
FDCK817470979
217223 vykostovaci nuz sok cocobolo white damascus 15 cm hneda dellinger
Novo v
DNGRDBKBJBO6
Kategory
Nož za izkoščevanje CARBON FRAGMENT, 15 cm, črna, Dellinger
71,37 €
DNGRH140B
Nož za izkoščevanje CLASSIC, 18 cm, Wüsthof
106 €
WU1030103818
Nož za izkoščevanje SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS, 13 cm, Dellinger
71,37 €
DNGRKHOK55B

Noži za izkoščevanje - točno to, kar potrebujete za izkoščevanje mesa

Kaj je nož za izkoščevanje?

Nož za izkoščevanje je vrsta kuhinjskega noža z dolgim, tankim in prožnim rezilom z ostrim koncem. Uporablja se za izkoščevanje kosov mesa, rib in perutnine ter odstranjevanje kože z mesa in rib. Noži za odkoščanje morajo biti izjemno ostri in dlje kot so ostri, bolj so trpežni.

Kako skrbim za nož za izkoščevanje?

Kljub temu da je večina nožev za odkoščanje izdelana iz nerjavnega jekla, ki je precej odporno proti rjavenju, lahko voda še vedno vpliva na rezilo ali lesene ročaje. Zato je priporočljivo, da nože za izkoščevanje takoj po uporabi ročno očistite in posušite, kot to velja za večino kuhinjskih nožev. Po čiščenju morate nož tudi ustrezno shraniti, tako da ga položite v blok za nože ali na magnetno stojalo.

Kako ohraniti nož za izkoščevanje oster?

Da bi ohranili ostrino rezila noža za izkoščevanje, ne smete pozabiti na dve stvari.

  • uporaba nožem prijaznih pripomočkov desko za rezanje ki ne bi potupila noža. Najboljša izbira je lesena ali bambusova deska za rezanje ali deska za rezanje iz visokokakovostne plastike, ki jo boste našli v Kulina
  • redno ostrite nož za izkoščevanje. Njegovo nerazrezano rezilo lahko nabrusite z brusilnikom za nože, ki je na voljo v Kulina
  • noža za izkoščevanje nikoli ne dajte v pomivalni stroj. Izperite rezilo v topli milnici, podrgnite po robu z mehko krpo in ga takoj posušite

Po čem se nož za file razlikuje od noža za izkoščevanje?

Noži za filetiranje so znani po svoji prožnosti in rezili, ki so ostri kot britev, ter so namenjeni rezanju rib in odstranjevanju kosti. Noži za izkoščevanje so boljša izbira za trše meso, kot je svinjina, govedina ali piščanec.

V naši spletni trgovini lahko dobite vrhunske nože za odkoščanje proizvajalcev, kot je F. DIKCK, Wusthof in Dellinger. Če v kuhinji pripravljate veliko mesa, si oglejte nekatera naša bolj trpežna rezila, vključno z noži za mesarje in sekači, ter preberite naš nakupovalni vodnik za kuhinjske nože tukaj.