Pekač za bagete, bordo rdeča, Emile Henry

Code: EH345506
144 €
Na zalogi na spletu (2 pcs)

Topel hrustljav kruh s hrustljavo skorjico, puhaste pariške bagete in lahki toast. Nikoli ne bi verjeli, koliko pristnega veselja je mogoče pričarati z zajtrkom domačega peciva. Tudi če boste za to tradicionalno pripravo porabili nekaj časa, boste nagrajeni z užitkom hrustljavega peciva, pečenega z ljubeznijo in skrbjo. Če dodate še domačo marmelado in sveže maslo, bo zajtrk kmalu postal najbolj priljubljen in pričakovan obrok pri vas doma. Ponovno odkrivanje domače peke je vrnitev k tradiciji, ko je doma dišalo po sveže pečenem kruhu.

Detailed information

Product detailed description

Topel hrustljav kruh s hrustljavo skorjico, puhaste pariške bagete in lahki toast. Nikoli ne bi verjeli, koliko pristnega veselja je mogoče pričarati z zajtrkom domačega peciva. Tudi če boste za to tradicionalno pripravo porabili nekaj časa, boste nagrajeni z užitkom hrustljavega peciva, pečenega z ljubeznijo in skrbjo. Če dodate še domačo marmelado in sveže maslo, bo zajtrk kmalu postal najbolj priljubljen in pričakovan obrok pri vas doma. Ponovno odkrivanje domače peke je vrnitev k tradiciji, ko je doma dišalo po sveže pečenem kruhu.

Ker je popolnost francoskih baget v peki, so oblikovalci Emile Henry več let posvetili razvoju kalupa. Nastali kalup popolnoma posnema okolje keramične pečice za peko. Začetna vlaga, ki se pojavi na začetku peke, počasi odteče skozi luknjice v zgornjem delu pekača, in sicer v točno takšni količini, kot je potrebna za ohranitev mehke drobtine in hrustljave skorje. Najboljšo bageto in stopnjo njene hrustljavosti lahko ocenite tudi po posluhu.

Vsak kos Emile Henry je izviren: izdelan iz povsem naravnih materialov in ročno izdelan, da boste tudi vi lahko uživali v pristnem užitku francoske kuhinje in umetnosti uživanja življenja. Visokokakovostna burgundska glina se skupaj z glazuro žge pri 1100 °C. Posoda Emile Henry je zato odporna na udarce in praske, zato lahko hrano ne le pečete, temveč tudi porcionirate in servirate. Vse posode lahko uporabljate v mikrovalovni pečici. Ko ga vzamete iz zamrzovalnika, ga lahko takoj postavite v pečico ali mikrovalovno pečico. Vsa posoda Emile Henry je barvno obstojna in seveda primerna za pomivanje v pomivalnem stroju.

Nasveti, kako jesti prave francoske bagete "po pariško", tj. kadar koli v dnevu:

  • Za zajtrk z maslom in marmelado
  • Samo potopljeni v kavo ali vročo čokolado
  • Z zorjenim sirom, kuhanim jajcem ali pašteto
  • Bageta, polnjena z namazom, šunko, tunino ali solato
  • Med glavnim obrokom
  • Bistveno sveže in nikoli drugače

Additional parameters

Category: Pekači za kruh & hlebce
Weight: 3.36 kg
Barva: Rdeča
Material: Keramika
Število kosov v kompletu: 3 kos
Vrsta izdelka: Pekač
Kolekcija: Emile Henry Burgundy
Margin: C
Velikost: 32 cm
K překladu: CZ AUTO
Proizvajalec: Emile Henry
Margin-category: B

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: