Vok, 36 cm, nerjaveče jeklo, WMF
Code: WM0753576380Product detailed description
Z veliko ponevjo Wok s steklenim pokrovom in ročaji iz nerjavečega jekla nemškega podjetja WMF v sodobnem, brezčasnem dizajnu boste postali mojster azijske kuhinje! Če ste ljubitelj začinjenih, pekočih in nenavadnih okusov, ki so hkrati tako priljubljeni, tega pomočnika ne smete izpustiti iz svoje kuhinjske opreme.
Globok, okrogel vok velja za enega najpomembnejših kosov kuhinjske opreme v Aziji. Zaradi njegovih odličnih funkcij in širokega nabora možnosti uporabe ga boste vzljubili tudi vi.
Vok lahko uporabite ne le za pripravo pristnih azijskih jedi in dobrot, temveč tudi za nežno in rah lo praženje različne zelenjave, mesa, rib in morskih sadežev. Ocvrite, ocvrite in s pomočjo pokrova dušite po svoji domišljiji.
NASVET: Najbolj priljubljen način priprave hrane v voku se imenuje "stir-fry". Metoda vključuje hitro cvrtje ali cvrtje sestavin pri visokih temperaturah z nenehnim obračanjem.
Vok z elegantno obliko boste radi uporabljali ne le za kuhanje, temveč tudi za serviranje. Vsak gost bo cenil barvite, sveže in hrustljave jedi, ki so privlačno postrežene v lepo oblikovani in prostorni ponvi.
Patentirana zasnova posode TransTherm-Allherdboden® zagotavlja enakomerno porazdelitev toplote, posoda pa nato zelo dobro akumulira toploto. Tako boste prihranili veliko dragocene energije in dosegli optimalne rezultate cvrtja in praženja.
Dva stranska ročaja iz nerjavečega jekla omogočata varen oprijem in rokovanje.
- Narejen je iz visokokakovostnega nerjavečega jekla Cromargan®
- Nevtralen okus in vonj, odporen na kisline
- Patentirana zasnova dna TransTherm-Allherdboden®
- Enakomerna porazdelitev in posledično ohranjanje toplote
- Ergonomski ročaji iz nerjavečega jekla za udobno rokovanje in trden oprijem
- Visoka zaobljena oblika - udobno mešanje in obračanje tudi večjih količin hrane
- Za pripravo azijskih jedi pri visokih temperaturah, vključno z. "stir-fry"
- Za nežno praženje, cvrtje, cvrtje, dušenje
- Širok rob za enostavno prelivanje vsebine posode
- Primerno za vse vire toplote, vključno z indukcijo
- Optimalno za kuhalne plošče s premerom 22 cm
- Kakovostni stekleni pokrov z ročajem iz nerjavečega jekla
- Razvito v Nemčiji
- Enostavno čiščenje
- Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju
Nasveti za cvrtje:
Hladno stiskana olja niso primerna za cvrtje na neprijemljivi površini, saj so pri višjih temperaturah nestabilna, njihove sestavine pa se lahko vežejo na neprijemljivo površino in zmanjšajo njene neprijemljive lastnosti.
Maslo ali margarino ne segrevajte na več kot 150 °C (margarino na približno 170 °C). Primeren je za cvrtje jajc, palačink, obložene hrane ali rib. Počasi segrevajte maščobo, dokler se ne pojavijo majhni mehurčki, zmanjšajte temperaturo in počakajte, da se maščoba razpoči. Nato lahko začnete cvreti.
Ljubiteljem kuhanja priporočamo prečiščeno maslo za cvrtje. Ne vsebuje vode in beljakovin ter je primeren za fino cvrtje in praženje pri visokih temperaturah od 190 °C do 210 °C. Ima poseben okus in drugačne lastnosti kot navadno namizno maslo.
Običajno uporabljena rastlinska olja, kot so repično, sončnično ali mešano olje, prenesejo cvrtje pri visokih temperaturah od 190 °C do 220 °C. Primeren je za cvrtje ali cvrtje večine živil, zlasti za peko mesa. Pri njihovi uporabi pazite, da se po nepotrebnem ne zažgejo. Če se olje začne kaditi, je segreto na previsoko temperaturo.
Kaljene rastlinske maščobe so odporne tudi na visoke temperature od 190 °C do 220 °C. Običajno se prodajajo v blokih, zato jih je enostavno rezati. Idealni so za cvrtje do zlato rjave barve. Primeren je za cvrtje živil iz moke (npr. palačink) in obloženih živil (zrezkov).
Additional parameters
Category: | Woki |
---|---|
Weight: | 4.63 kg |
Material: | Nerjaveče jeklo |
Število kosov v kompletu: | 1 ks |
Vrsta izdelka: | WOK |
Informacije o izdelku: | Primerno za indukcijski štedilnik |
Margin: | A |
Velikost: | 36 cm |
K překladu: | CZ AUTO |
Proizvajalec: | WMF |
Margin-category: | A |
Be the first who will post an article to this item!